98100032

Verloop van het traject

 

Aanmelding

Stuur een mail naar evelinebesters@knowhowtochange.nl. Ik neem daarna contact met jou op, naar jouw voorkeur telefonisch of per email. In overleg maken wij een afspraak voor het eerste consult, het intakegesprek. Ter voorbereiding hierop vul jij online het intake-formulier in. Dit eerste consult van 1 uur is geheel gratis.

Intakegesprek

De klacht wordt uitgebreid besproken en er wordt bekeken wat de behandelmogelijkheden zijn. Samen wordt er een behandelplan opgesteld en een inschatting gemaakt van het aantal benodigde sessies. Kies jij ervoor om met de therapie door te gaan, dan wordt er een volgende afspraak gemaakt.

Behandelduur

Veelal wordt in eerste instantie een kortdurend traject aangegaan van zo’n 6 tot 8 behandelingen. Succesvolle behandelingen van 3 consulten zijn echter geen uitzondering. Een consult duurt 1 uur.

 

Tarieven

Particulier tarief per consult van 1 uur:     75,- euro ex. btw.

Mocht dit tarief niet haalbaar voor jou zijn, neem dan contact met mij op, dan kijken wij samen naar de mogelijkheden. 

Zakelijk tarief per consult van 1 uur:          110,- euro ex btw.

Betaling op factuur.

44290013

Overige gegevens

KvK: 50872656

IBAN: NL83INGB0008201040

 

Privacy

De verwerking van persoonsgegevens is conform de Europese Wet: AVG en de Wkkgz. Daarbij geldt dat al jouw gegevens achter slot en grendel bewaard worden en heb ik in mijn praktijk een geheimhoudingsplicht.

 

Klachtenregeling

Your Nature Therapy is voor het bieden van kwalitatief goede zorg gehouden aan de wetgeving van de overheid, zoals vastgelegd in de ‘Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg’. Mocht je niet tevreden zijn met onze samenwerking dan hoor ik dat natuurlijk graag.

 

Algemene Voorwaarden 

Klik hier

 

websiteheadshot

Neem contact op voor een geheel kosteloos eerste gesprek

Dan kun jij kijken of dit is wat bij jou past en is waar jij naar op zoek bent